Безплатна доставка над 500.00 лв | Лесно връщане на продукти до 30 дни | Телефон 0700 70 555
Категории

0

Категории

Пречиствател на въздуха TANGRA AirSterilizer 07

Дата: 2020-10-26

 

TANGRA AirSterilizer 07 

 

Пречиствателите на въздух намаляват разпространението на вируси, алергени и други замърсители в затворени помещения.

 

 

Европейският център за профилактика и контрол върху заболяванията информира, че вирусни заболявания, както и Коронавирус Covid-19, се разпространяват чрез въздушни патогени. Съгласно препоръките, публикувани на сайта на центъра, при увеличаване количествата на чист и пресен филтриран въздух, ОВК системите могат да разреждат и унищожават патогените във въздушните потоци и да смекчават разпространението на болестта.

 

 

 

Световната Здравна Организация препоръчва използване на HEPA филтри за предотвратяване разпространението на вируси и аерозоли, включително и Коронавирус Covid-19 до 99.95%. Използването на системи с такива филтри води до намаляване рисковете от инфекция и заразяване на обитателите.

 

 

 

 

Унитерситетът Johns Hopkins извърши изследване и доказа, че Коронавируса SARS-CoV-2 (Covid-19) може да бъде унищожен при правилно облъчнане с UV-C. Спорите на бактериите, вирусите и гъбите, изложени на UV-C светлина умират и въздуха може да бъде пречистен до 99.99%.

 

 

 

 

 

Устройствата за стерилизиране на въздуха TANGRA AirSterilizer 07 са създадени като високоефективно решение за елиминиране на вируси, бактерии и борба с Коронавирус Covid-19.

Въздушните стерилизатори извършват тристепенно пречистване на въздуха:

  • Първа фаза: механично пречистване на твърдите частици чрез въздушен филтър ISO еРМ10 50% (ISO16890) / М5 (EN779);
  • Втора фаза: улавяне на аерозоли и вируси чрез въздушен филтър HEPA H13 (ISO16890 / EN779);
  • Трета фаза: облъчване на патогените чрез UV-C лъчение с дължина на вълната 253.7nm.

 

Уредите за пречистване на въздуха TANGRA AirSterilizer 07 работят тихо и осигуряват максимална ефективност, чрез висока степен на обмяна на въздуха. Те са изключително подходящи за работа в лекарски кабинети, болнични заведения, чакални, офиси, търговски обекти, бензиностанции, изложбени зали, производства, училища, детски градини и обществени сгради.

 

 

AirSterilizer_TANGRA 

Предимства:

 

  Филтрира повече от 99.95% от аерозолите и вирусите от въздуха в помещенията.

 

  Стерилизира въздуха, чрез UV-C облъчване (253.7nm), което гарантира 99.99% пречистване.

 

  Висока степен на обмен на въздуха.

 

  Изключително тиха работа, благодарение на шумоизолация на корпуса и вградени шумозаглушителни кулиси.

 

  Нисък разход на енергия, благодарение на високоефективен EC вентилатор, с клас на електрическа ефективност IE5.

 

  Лесно и бързо пускане в експлоатация, без необходимост от технически специалисти (Plug&Play).

 

  Дълъг експлоатационен живот и ефективна работа, благодарение на трите фази на филтрация и стерилизация на въздуха.

 

   За разлика от други UV-C стерилизатори, TANGRA AirSterilzer 07 може да работи докато обитателите са в помещението и не вреди на тяхното здраве, благодарение на затворените UV-C излъчватели в корпуса на съоръжението.

 

  Умно разпределение на въздуха, като замърсения въздух се засмуква отдолу (поради тежестта на вирусите), а пречистения въздух се подава в горната част на помещението, над главите на обитателите.

 

  Модерен и компактен дизайн. Възможност за лестно преместване от едно помещение в друго.

 

 

 

 

 

 

UV-C облъчване:

 

Облъчване с дължина на вълната под 200nm трансформира кислорода във въздуха в озон, който в определини нива може да бъде полезен, но при превишаване концентрацията може да бъде токсичен. Използваните UV-C излъчватели имат вълна над 200nm, което гарантира че няма да бъде образуван озон.

 

Директната UV-C радиацияуврежда кожата и може да причини увреждания. Устройствата за стерилизиране на въздуха TANGRA AirSterilizer 07 са конструирани, така че по време на работа радиацията остава в съоръжението и облъчва само въздуха, а обитателите не са пряко изложени на лъчение и тяхното здраве е предпазено. По време на обслужвнате и подмяна на филтрите, UV-C лъчителите не могат да бъдат включени.

 

В Европа хората прекарват между 70 и 90% от живота си в затворени пространства. Въздухът, който дишат е жизненоважен. Модерните сгради и строителни елементи не позволяват естествено проветрение. Сградите се превърнаха в термос. Човешкото здраве и трудоспособност са силно свързани с качеството на въздуха, който диша. Децата се нуждаят от чист въздух дори повече от възрастните. Чистия въздух спомага за избягване заболявания, алергии и дори астма.

 

На база повече от 30 години опит в конструиране и производство на вентилационна и климатична техника, сертифицирана от TÜV Rheinland и Eurovent, ТАНГРА-АВ създаде устройствата за пречистване и стерилизиране на въздуха, за да може да помогне в борбата срещу аерозоли и вируси, включително Covid-19. Съоръжението TANGRA AirSterilizer 07 спомага и за намаляване алергите и подобряване качеството на живот на хората. Всичко това води до по-висока производителност и по-здрави обитатели.

 

За да разгледате брошурата, моля натиснете ТУК

 

 

ДРУГИ НОВИНИ

 

 

 

 

Марки